Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/webvol18/em/fsueykyhwg75m6o/arcanumutbildning.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Gregory P. - Insights into Veterinary Homeopathy
Kundvagn
0 produkter
 
Utvalda
 

Gregory P. - Insights into Veterinary Homeopathy

Gregory P. - Insights into Veterinary Homeopathy
Klicka för att förstora
Pris: 460.00kr
Tillgänglighet: I lager
Modell: Bok/Book
Snittbetyg: Inte betygsatt.

För en veterinär som försöker göra övergången från ortodox paradigm till homeopati finns det många utmaningar. Dessa inkluderar att på nytt titta på begreppen "hälsa" och "sjukdom", att försöka bedöma mentala och känslomässiga symtom hos en patient som inte kan tala vårt språk, att hantera känslomässiga reaktioner från de som inte har samma kunskap eller erfarenhet.

Den första delen av boken ägnas åt att undersöka de grundläggande begrepp som tillsammans ger en grund för veterinärmedicinska homeopatiska metoder, och hur de kan förstås ur ett modernt perspektiv. Detta följs av en undersökning av några av de vanligaste läkemedelstillstånden som uppstått i praktiken, med vägledning om hur man känner igen dem i en djurpatient, inte bara av hur de presenterar sig utåt, utan också genom att gå in de element i patienten som på annat sätt skulle anses vara dolda. Slutligen undersöker författaren den personliga erfarenheten av praktiserande veterinärhomeopati.
 
454 sidor.
Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.