Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/webvol18/em/fsueykyhwg75m6o/arcanumutbildning.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Eising N. - Provings volume 3 - Fire, Fox, Chicken Embryo, Wind, Amber, Butterfly & Peat
Kundvagn
0 produkter
 
Utvalda
 

Eising N. - Provings volume 3 - Fire, Fox, Chicken Embryo, Wind, Amber, Butterfly & Peat

Eising N. - Provings volume 3 - Fire, Fox, Chicken Embryo, Wind, Amber, Butterfly & Peat
Klicka för att förstora
Pris: 269.00kr
Tillgänglighet: I lager
Modell: Bok/Book
Snittbetyg: Inte betygsatt.

Nuala Eising utforskar enorma, komplicerade och oroväckande frågor mycket ingående. Hon förvandlar dem genialt till läkande verktyg genom prövningarnas alkemiska processer. Hennes största bekymmer i dagsläget är farorna med strålning och elektromagnetisk stress. Det är passande att prövningarna hittills började med granit (som en respons på kärnkraftsolyckan i Tjernobyl) och avslutas med bredband.

Prövningarna som beskrivs i denna bok innehåller viktig information som vi letar efter som homeopater i dessa tider av stor påverkan av osäkerhetsmoment i våra förskrivningar. Patienterna blir allt mer påverkade av ny teknik och naturliga element samt ständigt skiftande varseblivning av energier som omger dem.
 
De senaste åren har de olika kungarikena av djur, mineraler och växter utforskats i större utsträckning. Men även med dessa kända riken, finns ett mycket viktigt rike som behöver särskild uppmärksamhet från oss, och det är kungariket av oberäkneliga faktorer.
 

524 sidor.

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.