Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/webvol18/em/fsueykyhwg75m6o/arcanumutbildning.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Lad V. - The Textbook of Ayurveda - Volume Two - A Complete Guide to Clinical Assessment
Kundvagn
0 produkter
 
Utvalda
 

Lad V. - The Textbook of Ayurveda - Volume Two - A Complete Guide to Clinical Assessment

Lad V. - The Textbook of Ayurveda - Volume Two - A Complete Guide to Clinical Assessment
Klicka för att förstora
Pris: 590.00kr
Tillgänglighet: I lager
Modell: Bok/Book
Snittbetyg: Inte betygsatt.

Kärnan i utövandet av Ayurveda, som Vasant Lad presenterar det, innebär att observera varje ögonblick i en obruten ström av uppmärksamhet, utan att projicera vad som kan vara, bör vara eller skulle vara. Att acceptera medvetenheten om "vad som är" avslöjar att frön av mentalt, emotionellt och fysiskt lidande kan uppfattas och utrotas innan de gror in i ett destruktivt mönster eller sjukdom. Vasant Lads klassrum är en fristad där studenterna får stöd att gräva djupt i sina egna sinnen och hjärtan för att själva upptäcka ursprunget av smärta och lidande. Detta tillvägagångssätt odlar en förmåga att se saker precis som de är, utan att felaktigt etikettera saker eller dra förhastade slutsatser.

Det är ur detta perspektiv som Vasant Lad presenterar en systematisk metod för att identifiera orsaker till sjukdom och de stadier som en sjukdom utvecklas i. Detta synsätt om orsak och verkan (etiologi och patogenes) är nyckeln till att förstå hur sjukdom kan förebyggas genom kunskap om de subtila energetiska störningar som föregår strukturell eller funktionell skada. Vasant Lad delar med sig av en mängd kliniska erfarenheter, ger  principer och metoder för bedömning med hjälp av en kombination av de mest användbara ayurvediska och moderna teknikerna.

Detta tillvägagångssätt är kärnan i Ayurveda och i kombination med en gedigen kunskap och personlig erfarenhet av relationer med världen och det gudomliga, utvecklas det till en förmåga att se orsak och verkan på ett klarsynt sätt.

416 sidor.

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.