Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/webvol18/em/fsueykyhwg75m6o/arcanumutbildning.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6
DVD - EMBRACING DEATH - exploring near death experience
Kundvagn
0 produkter
 
Utvalda
 

DVD - EMBRACING DEATH - exploring near death experience

DVD - EMBRACING DEATH - exploring near death experience
Klicka för att förstora
Pris: 249.00kr
Tillgänglighet: I lager
Modell: DVD
Snittbetyg: Inte betygsatt.

 

'Embracing Death' - en svensk översättning skulle bli något i stil med 'Vän med döden', och det är just den känslan som genomsyrar denna film. Om någon tidigare varit rädd för döden så finns här tillräckligt med fakta och berättelser från personer som besökt 'andra sidan', som gör att döden blir något vackert och absolut inte förknippat med rädsla eller ångest. 

Du får möta Pimm van Lommel, kardiolog (hjärtläkare) från Holland, som öppet berättar om vad han upplevt av nära-döden-upplevelser inom sitt yrke, och delar med sig av sin teori och syn som yrkesman. Du får också möta Peter Fenwick från England, neuropsykiatriker och expert inom nära-döden-upplevelser, som delar med av sina upptäckter. Du får också ta del av personer som berättar om sina personliga upplevelser av färden genom tunneln och mötet med det ljus som finns på andra sidan.

Språk: Svenska/eng.
Undertexter: Svenska, danska, norska, finska

Produktionsår: 2011

Speltid: 76 min.

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.