Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/webvol18/em/fsueykyhwg75m6o/arcanumutbildning.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Gunavante S.M. - Probing the Mind and other Guiding Symptoms (A Blueprint for Success)
Kundvagn
0 produkter
 
Utvalda
 

Gunavante S.M. - Probing the Mind and other Guiding Symptoms (A Blueprint for Success)

Gunavante S.M. - Probing the Mind and other Guiding Symptoms (A Blueprint for Success)
Klicka för att förstora
Pris: 25.00kr
Tillgänglighet: I lager
Modell: Bok
Snittbetyg: Inte betygsatt.

En blandning av idéer om att ta fall, repertorisering och rubriker som syftar till att utforska och låsa upp patientens sinnen.

Boken går tillbaka till 1890 när dess författare, Dr Burnett, upptäckte bacillinum nosoder. Innan han förkunnade sina resultat till den dåvarande medicinska världen, hade författaren själv tagit nosoden som en kort läkemedelsprövning och använde den i sitt dagliga arbete för att behandla fall av smittsam tuberkulos av olika slag. Boken är resultatet av detta hårda arbete, det är i grunden presentationen eller tesen om författarens slutsatser med hänsyn till nosoden. Boken registrerar 54 fall av tuberkulos som behandlats med nosoden och med goda resultat. I den andra upplagan har han infört ytterligare anteckningar om ämnet, vidare har han utarbetat sina erfarenheter med nosoden.

Den ultimata handboken för symptomatologi med särskild tonvikt på psykiska symptom. Författaren har stor nytta av befintlig litteratur för att presentera relevanta uppgifter på rätt plats.

84 sidor.

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.