Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/webvol18/em/fsueykyhwg75m6o/arcanumutbildning.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Kulkarni A. - Body Language and Homoeopathy
Kundvagn
0 produkter
 
Utvalda
 

Kulkarni A. - Body Language and Homoeopathy

Kulkarni A. - Body Language and Homoeopathy
Klicka för att förstora
Pris: 295.00kr
Tillgänglighet: I lager
Modell: Bok
Snittbetyg: Inte betygsatt.

Författaren försöker att länka personliga utseenden, gester, kroppsställningar, ansiktsuttryck och röster till vissa personligheter och homeopatiska läkemedel. Boken innehåller patientfall och en klinisk repertorie.

De detaljerade texterna med illustrationer i varje avsnitt är verkligen trollbindande och insiktsfulla. Författaren har kastat ljus över de små uttryckssätten och har förklarat deras betydelse från psykologisk, filosofisk, andlig och homeopatisk synvinkel. Fördelen med denna bok är att den breddar och utökar vårt medvetande på alla nivåer. Den har ett annat perspektiv för att förstå, inte bara världen omkring oss, men världen inom oss alla. Boken kommer att lämna ett långvarigt intryck i sinnet och kommer att bidra till ökad möjlighet för läkarna att kunna observera ett säreget uttryck i sina patienter.

792 sidor.

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.