Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/webvol18/em/fsueykyhwg75m6o/arcanumutbildning.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Eisenstein M. / Miller N.Z. - Vaccinationer: risker och skador
Kundvagn
0 produkter
 
Utvalda
 

Eisenstein M. / Miller N.Z. - Vaccinationer: risker och skador

Eisenstein M. / Miller N.Z. - Vaccinationer: risker och skador
Klicka för att förstora
Pris: 198.00kr
Tillgänglighet: I lager
Modell: Bok/Book
Snittbetyg: Inte betygsatt.

Ska jag låta vaccinera mig och mitt barn?

Denna guide till de vanligaste barn- och vuxenvaccinerna i USA och Sverige tar upp de risker som finns vid en vaccination och vilka skador som kan uppkomma – information som i dag inte är lätt att få tag i på svenska.
Barnvaccinationsprogrammet i både USA och Sverige är så trångt att barn får flera vacciner under ett enda besök – upp till sex vacciner på en och samma gång i Sverige. Föräldrar och läkare glömmer ofta att vacciner är läkemedel. Hur ofta tar vi som vuxna så många läkemedel samtidigt? Vad skulle göra oss mest förvånade: att vi fick biverkningar eller att vi inte fick det? I denna bok får du bland annat lära dig:

• Hur utbredda och allvarliga de sjukdomar är som myndigheterna rekommenderar vaccination mot, inklusive vem som löper störst risk att drabbas av dessa sjukdomar.
• Vilka biverkningar och skador varje vaccin kan ge, med sammanfattningar av de viktigaste forskningsstudierna.
• Vilka vacciner som ingår i det svenska barnvaccinationsprogrammet och hur mycket aluminium de innehåller.

”Ett absolut måste för medicinsk personal, speciellt barnläkare, liksom för motiverade lekmän som söker fakta och ordentlig vägledning, och inte mer av politiska program förklädda till vetenskapliga sanningar."
–Thomas E. Levy, läkare, jurist, specialist inom kardiologi och internmedicin.

”Den mest ärliga, omfattande och informativa bok som någonsin har skrivits om detta bekymmersamma ämne."
– Keith Scott-Mumby, läkare, Ph.D.

”Tack för denna mycket uppskattade och väl ansedda resurs; jag kommer fortsättningsvis att rekommendera denna bok både till föräldrar och hälso- och sjukvårdspersonal."
–Susan McCreadie, läkare, specialist i barn- och ungdomsmedicin, chef för Pediatric Holistic Medicine och NourishMD.com

Mayer Eisenstein, läkare med magisterexamen i folkhälsovetenskap och jurist, är medicinsk chef för Homefirst Health Services. Homefirst erbjuder ett komplett utbud av tjänster för familjehälsovård i Chicago-området, och driver fyra vårdcentraler. Sedan 1973 har läkare vid Homefirst förlöst över 15 000 barn i hemmen – och betjänat mer än 75 000 föräldrar, mor- och farföräldrar och barn. Dr Eisensteins hälsofilosofi – minimal förtröstan på och användning av receptbelagda läkemedel, antibiotika och medicinska åtgärder som en första behandling – kommer från hans många år av erfarenhet inom medicin, juridik och folkhälsa, kombinerat med hans år som make, far och farfar.

Neil Z. Miller, chef för Thinktwice Global Vaccine Institute, är journalist med inriktning på medicinsk forskning och författare till flera böcker om vacciner, inklusive bästsäljare Vaccines: Are They Really Safe and Effective? Miller har en examen i psykologi (med tonvikt på statistisk analys) och är medlem i föreningen Mensa. Han bor i norra New Mexico med sin familj.

Den svenska utgåvan innehåller dessutom en specialskriven introduktion om vaccination i Sverige av Linda Karlström, föreläsare och chefredaktör på Vaccin.me

334 sidor.

 

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.